Edzés fekve? Kényelmesen? Esetleg belealudva?

Álmodozol, ugye? Vagy mégsem? Egy biztos: itt a vége a nagykabát szezonnak és vele együtt a takargatásoknak és punnyadásoknak! Most minden dugdosott és takargatott zsírpárnára és plöttyedtségre fény derül. Jól megijesztettelek? Remélem is!

Persze épp csak annyira szeretnélek megriasztani, hogy olvass tovább és tudd meg, milyen alternatívát ajánlok Neked!

Sportolók nagyon jól tudják, hogy 10 napos kihágás az étkezésben már drasztikus változásokat idéz elő az izomzatban, még akkor is, ha továbbra is folytatják az edzéseket.

Akkor képzeld el, hogy a Te esetedben mi történhetett a karácsonyi ünnepek, téli lakomák után… Egyre nagyobb ruhák kellenek, pedig a súlyod nem is változott jelentősen…

De hogy ne így legyen, mi az Alak Műhelyben kitaláltunk valamit! A „csodafegyver” nem más, mint az EMS és egy speciális testmozgás a chí-ágyon.

Az EMS egy elektromos izomstimulációs kezelés. Különböző frekvenciákat és idő intervallumokat beállítva, fekve végezzük a kezelést. Az általad problémásnak ítélt testrészre felhelyezzük a tappancsokat, amelyek a két pólus között váltó mikroárammal stimulálják az izomzatodat, miközben lágylézer fénnyel stmuláljuk a bőrödet is, hogy feszesebb legyen. A kezelés egyáltalán nem fájdalmas, sőt, van, aki bizonyos programokat először kuncogással visel csak el.

Ezek után következik egy másik ágyon a program következő része, a fekve futás… Tudom, tudom, ez így nevetségesnek hangzik. De hidd, másnap még izomlázad is lehet.

Szóval a chí-ágyon, vagyis egy speciális matracon fekszel, miközben egy gépre rakod a lábaidat. Ez a gép fekvő nyolcasokat generál a bokádnál, ami végigfut az egész testeden. Annyi pozitív tulajdonsága van, hogy leírni is sok! Pörgeti az anyagcserét és a keringést, masszírozza a belső szerveket, emeli a szerotonin hormon szintjét, ledobja a stresszt. És ami a legjobb: 15 perc alatt, tehermentes gerinccel, mintegy 45 perc futásnak megfelelő mozgást végzel.

Jól hangzik, igaz? Gyere el az Alak Műhelybe, és próbáld ki!

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.