Engedd el!

Sokan azért veszik igénybe az alakformálást, mert semmilyen praktikával nem tudják elérni a vágyott alakot, testsúlyt. De gondolkodtál már azon, vajon mit szeretne Neked üzenni a tested, a lelked a zsírpárnáiddal? El sem hiszed, milyen lelki problémák állnak a zsírpárnák mögött! Mi az Alak Műhelyben ezért fontosnak tartjuk a test és a lélek üzeneteinek feltérképezését is.

Egy olyan komplex szolgáltatással segítünk megszabadulni a felesleges centiktől és lelki terhektől, amilyen sehol máshol nincs, csak az Alak Műhelyben.

Hat éve foglalkozom alakformálással, ezalatt számtalan történetet hallottam már vendégeimtől. Beszélgetéseink során egyre inkább nyilvánvalóvá vált számomra, hogy a túlsúly és a zsírpárnák mögött is állhatnak lelki problémák.

Az alapprobléma az, hogy nem vagyunk képesek elengedni a dolgokat, futjuk köreinket a be nem teljesült álmok, a füstbe ment terveink körül. Mindeközben ”Mi lett volna ha?” kérdések sokaságát tesszük fel magunknak.

Mi lett volna, ha el mertem volna mondani? Mi lett volna, ha fel merem vállalni az érzelmeimet? Mi lett volna, ha nemet merek mondani? Ha csak egy picit erősebb tudtam volna lenni? Mi lett volna, ha magamra és nem másokra hallgatok? Mi lett volna, ha kiállok magamért? Mi lett volna, ha ki merek próbálni új dolgokat? Mi lett volna, ha a saját álmaimat követem, nem a másokét?

A „Mi lett volna, ha?” kérdések azonban nem vezetnek sehova, ráadásul felesleges plusz fájdalmat okozunk velük magunknak.

Ezek után nem csoda, ha körbe pakoljuk magunkat zsírpárnákkal! Hiszen mindenkit, még saját magunkat is távol akarjuk tartani magunktól.

Természetes állapotunk az egészség és a boldogság kellene, hogy legyen, ezért erre kell törekedni. Engedd el! Engedd el a rágódást! Engedd el a fájdalmat okozó kérdést! Engedd el a kilóidat!

Ha mindehhez segítségre van szükséged, hívj bátran!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.