Fordítsuk meg együtt a negatív spirált!

Enikő vagyok, coach, 3 gyermek édesanyja, az Alak Műhely megálmodója. Amikor hat évvel ezelőtt belevágtam a Gerinc Műhely létrehozásába, csak annyi volt az elképzelésem, hogy az általam kifejlesztett, megtapasztalt technikát meg tudjam mutatni azoknak a sorstársaimnak, akik hozzám hasonlóan gerinc problémákkal küszködnek.

Teltek múltak a napok, a hetek, én pedig egyre mélyebben ástam bele magam az ok, okozati összefüggésekbe. Először csak tanultam és olvastam. Azután tanfolyamokra jártam, coachnak tanultam, és kvantumpszichológiával ismerkedtem. Nem kerülhettem ki a lélek és a test kapcsolatát. Elkerülhetetlen volt, hogy a dolog tovább bonyolódik.

Akinek fáj a dereka, a háta, a gerince, a bármije, elkerülhetetlenül bekerül egy negatív spirálba.
Talán nem mondok újat: a depresszív hangulat hajlamosíthat az extrém fogyásra vagy súlygyarapodásra. Rájöttem: az énkép- és önbizalomvesztést komplexen kell kezelni! Ez volt az a felismerés, ami az alakformálás felé indított el.

Mára már az Alak Műhely méltó társa lett a Gerinc Műhelynek, kart karba öltve segítenek Neked, hiszen a negatív spirál megfordítása, az alakod átalakítása, fájdalmaid megszüntetése egyre több pozitív élményhez juttat.

Amikor pedig pozítív vagy, az élet szép oldalát látod, és ez egyre több sikerélményt hoz Neked.
Ezzel a bloggal is ebben szeretnék a partnered lenni. Engedd, hogy segítsek, engedd, hogy jobbá tegyük az életed!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.