Edzés fekve? Kényelmesen? Esetleg belealudva?

Álmodozol, ugye? Vagy mégsem? Egy biztos: itt a vége a nagykabát szezonnak és vele együtt a takargatásoknak és punnyadásoknak! Most minden dugdosott és takargatott zsírpárnára és plöttyedtségre fény derül. Jól megijesztettelek? Remélem is!

Persze épp csak annyira szeretnélek megriasztani, hogy olvass tovább és tudd meg, milyen alternatívát ajánlok Neked!

Olvasás folytatása

Eszter sikertörténete: 4-5 centi fogyás két hét alatt

Tudod, hányféle alakformáló technika áll rendelkezésedre az Alak Műhelyben? Megmondom: hatféle.  Bevallom, ezen magam is megdöbbentem, amikor elkezdtem összerakni a „csodanarancsbőrös kombinációt”.

Eszter volt az, aki “felbosszantott”. A szervezete ugyanis egyszerűen nem reagált a zsírbontásra és a kavitációra. De hiába kértem, könyörögtem, Eszter kötötte az ebet a karóhoz, nem akart más típusú kezelésre váltani.

Olvasás folytatása

Engedd el!

Sokan azért veszik igénybe az alakformálást, mert semmilyen praktikával nem tudják elérni a vágyott alakot, testsúlyt. De gondolkodtál már azon, vajon mit szeretne Neked üzenni a tested, a lelked a zsírpárnáiddal? El sem hiszed, milyen lelki problémák állnak a zsírpárnák mögött! Mi az Alak Műhelyben ezért fontosnak tartjuk a test és a lélek üzeneteinek feltérképezését is.

Olvasás folytatása