“Hatásos, diszkrét, tiszta”

Boldogság és melegség járja át mindig a szívem, amikor visszajelzést kapok vendégeimtől, vagy olyan valaki érkezik hozzám, aki korábbi vendégem ajánlására vág bele a kezelésbe az Alak Műhelyben! Judit a minap öt év után jelentkezett be hozzám ismét, hogy „alakítsunk rajta” egy picit. Be kell valljam, meg is lepett ezzel rendesen!

Judit öt évvel ezelőtt kavitációs zsírbontásra járt hozzám, amivel a combját vettük karcsúbbra egy picit. És tényleg csak egy picit, mert épp csak ennyire volt szüksége a tökéletes alakhoz.

Judit ülő munkát végez, márpedig ennek – ha nem figyelünk oda kellőképpen –  velejárója, hogy a zsírpárnák alattomosan felkúsznak az ember lányának combjára. Juditnál azonban ez egyáltalán nem volt összhangban a testével, csinos alakjával. Mert azt tudni kell, hogy Judit egy rendkívül csinos, érzékeny, igényes hölgy.

Nagyon meglepődtem tehát, amikor ismét bejelentkezett!

Az elmúlt öt évben csak néha-néha hallottam felőle. Nem gondoltam, hogy kezelni fogom még valaha. Szuper változások történtek az életében! Kipróbálta magát sportban, és tanulni kezdett egy teljesen más szakmát is.

De van ugye az a fránya “női szemüveg”. Mi látunk olyat is, ami észrevehetetlen. Vele is ez történt. Viszont tudta, hogy van gyors, fájdalommentes, célzottan ható kezelés, ami pillanatokon belül megoldást nyújt az ő problémájára. Ezért fordult ismét hozzám.

Levélben “megbeszéltük”, hogy problémájára mely kezelések a legmegfelelőbbek és milyen csomagban a leghatásosabbak. Ezt a pár kedves sort kaptam viszonzásul:

“Nagyon köszönöm a gyors választ! Nem nagyon nézem már a kuponokat, mert kipróbáltam párat, és a jó illetve rossz élmények hatására úgy döntöttem, hogy vagy Nálad kezeltetem magam, vagy esetleg a …………….. Szalonban. Ti korrektek vagytok, de a kettő közül is Nálad a legkényelmesebb, mert általában egyedül voltam, nem tízen egyszerre. Ha meg nem tudom kifizetni, akkor inkább nem megyek, de nem szeretném, ha nem azt kapnám a pénzemért, amit várok, még akkor sem, ha az kevesebb, mint mondjuk Nálad. A Te kezelésed hatásos volt, diszkrét, tiszta. Egyébként a 2. verziót próbálnám ki szerintem, de megyek mindenképp, és ha mást javasolsz, hallgatok Rád.”

Amikor elismernek mint kompetens személyt, aki ért ahhoz, amit csinál… Hát, az olyan, de olyan nagyon fantasztikus érzés!

Te mi alapján választasz? Mi a fontos: az ár vagy a személyes odafigyelés?

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.