Combok csókja, ugye neked is fáj? – Itt a megoldás!

„Chub rub”, azaz  a combok (véres) csókja: szerintem ez a nyár egyik legkellemetlenebb és legfájdalmasabb velejárója. Nem tudod, mi az? Akkor ez most nem neked szól. De ha dörzsölődött már ki a combod az izzadságtól a nagy melegben, akkor most figyelj jól, mert van megoldásom!

A nyár a lenge ruhák és szoknyák korszaka… Lenne, ha a husis combok nem érnének minduntalan össze, majd az izzadságnak és dörzsölődésnek köszönhetően ki nem sebesednének…

Ért már ilyen meglepetés? Nem csak a napodat, hanem a hetedet is tönkre vágja! Csodás érzés hosszú gatyában izzadni a parton, mert a combjaid vöröslenek? Van ám más megoldás is! Igaz, picit idő- és pénzigényes, de arra már minden bizonnyal te is rájöttél, hogy a belső combodat nem igazán tudod tornával, edzéssel hipp-hopp átalakítani.

De ne félj, mi az Alak Műhelyben megtaláltuk erre is a megoldást!  A három hetes intenzív belsőcomb-fogyasztó akciónk egész nyárra szól!

Amivel megdolgozzuk a belső combjaidat:

Kavitáció:  csak a problémás belső combot kezeljük heti egyszer.
Lipolézer/thermolight: 12 tenyérnyi lapjával amit csak tudunk, befedünk a combjaidon heti egyszer.
– EMS: 3-3 darab  kétpólusú lapocskái intenzíven fogják megdolgoztatni és feszesíteni az eltunyult izmokat heti egyszer.
Nyirokterápia: a jól bevált nyirokmasszázst a kezelés zárására minden alkalommal bevetjük.

Mindez három hét alatt összesen 18 kezelést jelent. Ne habozz, kérj gyorsan időpontot, mielőtt ismét kivörösödnek a combjaid!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.