Eszter sikertörténete: 4-5 centi fogyás két hét alatt

Tudod, hányféle alakformáló technika áll rendelkezésedre az Alak Műhelyben? Megmondom: hatféle.  Bevallom, ezen magam is megdöbbentem, amikor elkezdtem összerakni a „csodanarancsbőrös kombinációt”.

Eszter volt az, aki “felbosszantott”. A szervezete ugyanis egyszerűen nem reagált a zsírbontásra és a kavitációra. De hiába kértem, könyörögtem, Eszter kötötte az ebet a karóhoz, nem akart más típusú kezelésre váltani.

De én sem hagytam ám magam! Úgy döntöttem, bevetem az Alak Műhely fegyvertárát és összeállítottam egy komplex csomagot a narancsbőr kezelésére.

Ez a kezeléssorozat összesen 12 alkalomból áll. Az első három alkalommal semmi mást nem teszünk, csak a nyirokrendszeredet élesztjük újjá.

Hogy miért? Hát azért, mert nyilvánvalóan te is egész nap csak ülsz, ülsz és ülsz. Ha nem ülnél sokat, akkor nem lenne narancsbőröd sem, mert rendesen működne a méreganyagokat elvezető nyirokrendszered.

A következő három alkalommal a nyirokmasszázst megfejeljük hatóanyagos tekercseléssel is, célzottan a problémás területen. (A hatóanyag személyre szabott, és TITKOS!)

Fontos, hogy ezt az első hat kezelést két hét alatt kell elvégezni, tehát nagyjából kétnaponta kell eljönnöd az Alak Műhelybe. Ha nem eszel és iszol stikában mindenféle mérgező, zsírpárnanövesztő cuccot, akkor már itt jelentős változást tapasztalhatsz. Két hét után ezzel a kezeléssorozattal 4-6 cm mínusz érhető el. Nem utolsó szempont, hogy mindenhol karcsúsodsz: a vádlid és a karod is vékonyabb lesz, a bőröd pedig egyre feszesebb.

A következő négy alkalom során már rágyúrunk kifejezetten a formásodásra. A tekercselés és a nyirokmasszázs mellé bevezetjük a kavitációt és a rádiófrekvenciát is. Azért csak most, mert ezekhez a kezelésekhez elengedhetetlen a nyirok és a kiválasztó rendszer tökéletes működése.

Az utolsó két alkalommal pedig bevetjük a nagyágyút, a Thermage kezelést. Ez fogja ugyanis kisimítani a bőröd minden egyes hepéjét és hupáját a problémás területen.

Örömmel jelentem: Eszternek bevált a kezeléssorozat – bőre kisimult, karcsúsodása centiméterekben mérhető.

Te is kedvet kaptál a „csodanarancsbőrös kombinációhoz”? Jelentkezz be most!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.