Hogy kerül a csizma az Alak Műhelybe?

Vásároltál már úgy cipőt, hogy csak utólag vetted észre, ez bizony kicsit szorít? Egy napig volt a lábadon, majd sajnálkozva félretetted: szép, szép, de nem bírok ki több napot benne?

Ha nem, akkor ne is olvass tovább… De ha igen, ha neked is van egy olyan cipőd, ami egy picit szorít, tudok egy megoldást! Nem, nem csaptam föl cipésznek. De elmesélek egy történetet.

Egyik visszatérő vendégem mesélte a minap, hogy még a téli leárazásoknál vett két egyforma, csak színben eltérő csizmát. Igen ám, de a barna kicsit mégis kisebb volt… Igen, a gyártósorok sem tökéletesek. Lujza kínozta magát vele egy darabig, majd sutba vágta.

A minap – a tavaszi télben – ismét előszedte a csizmákat, és megint megkísérelte a barnát fölvenni. Mert az passzolt a ruhájához. Igen, mi nők ilyen bolondok tudunk lenni, hisz a mondás is azt tartja: a szépségért meg kell szenvedni.

De egyáltalán nem szenvedett. Már este volt, mire észrevette, hogy a csizma egész nap nem szorította sehol. Nem vitte cipészhez, nem tágította otthon vizes zokniban mászkálva. Mi történt hát?

Hát csak az, hogy közben járt hozzám az Alak Műhelybe nyirokmasszázsra. A kezelések pedig észrevétlenül kivezették a testéből – így a lábfejéből is – a fölösleges vizet! Így végre belefért a lába a barna csizmába is.

Van neked is olyan cipőd, ami picit szorít? Ne dobd ki, inkább gyere el az Alak Műhelybe és próbáld ki a nyirokmasszázs kezelésünket!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.