Van egy fél órád a stressz leküzdésére?

Az Alak Műhely egyik legkedveltebb kezelése a nyirokterápia vagy más néven nyomásterápia, de szokták még nyirokmasszázsnak is nevezni. Aki már próbálta, annak nem kell többet magyaráznom, miért, de aki még nem ismeri ezt a fantasztikus kezelést… Nos, nekik szól ez a bejegyzés.

Miért olyan kedvelt kezelés a nyomásterápia?

Képzeld el, hogy őrült hajtás volt a melóban. A főnököd, mint a berber oroszlán, üvöltött és rohangált fel-alá, és természetesen a kollégád is ma kapott hisztis rohamot.

Egész nap próbáltál megfelelni a feladatoknak és kihívásoknak, de egyszerűen képtelen voltál. Mert a párod bejelentette, hogy túlórázik, ezért nem tud bevásárolni. A kamasz gyermeked közölte, hogy a kutyát neked kell levinned, mert ő bizony meghúzta a bokáját.

Ismerős helyzet?

Miközben kattog az agyad, hogyan szervezd össze a plusz feladatokat, egyre nő benned a stressz. Megfeszülnek az izmaid, megfájdul a fejed. Észre sem veszed, de emiatt a szervezeted védekezőképessége drasztikusan csökken, gyengül az immunrendszered. Egyre fáradtabb és fáradtabb leszel.

No, erre kínálunk mi megoldást az Alak Műhelyben a nyirokmasszázzsal. Mit szólnál, ha azt mondanám, adj magadnak 30 percet és minden menni fog, mint a karikacsapás? A nyirokterápia ugyanis nem csak a nyirokrendszernek jó. Ez a fél órás kezelés elegendő arra, hogy ellazulj, levezesd a stresszt. Ez némely vendégemnek olyannyira szokott sikerülni, hogy el is alszik a kezelés alatt.

Te pihensz, a szervezeted viszont dolgozik: ez alatt a 30 perc alatt jelentős mennyiségű salakanyag távozik a sejtközi térből. Ez a félóra így pont elegendő arra, hogy a gondok miatt összekuszálódott arcvonásaid rendeződjenek, s közben még bőröd is feszesedik – a tested minden porcikája felett.

A kezelés végére kipihenten, a feladatok megoldására kész tervvel a fejedben távozol. Mert természetesen a fejfájásod is eltűnt a rosszkedveddel együtt.

Nos, van 30 perced az egészségedre és a szépségedre?

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.