Anyák napján szépüljetek együtt!

Szívmelengető fotókat kaptam a minap egyik kedves vendégemtől. Éppen akkor, amikor azon gondolkodtam, mivel kedveskedhetne az Alak Műhely az édesanyák számára Anyák napján. Minden bizonnyal kihallgathatták gondolataimat az istenek, mert amint megláttam Kata fotóit, nem kellett tovább gondolkoznom.

Hogy miért? Nézd csak meg ezeket a képeket!

 

 

 

Gondolnád, hogy ez a csinos nő nem a kislány anyukája, hanem a nagymamája?  Ugye nem? No, akkor had meséljek róla egy kicsit!

Ismeretségünk Kata leánykájával, Dorinával kezdődött, úgy négy éve. Olyan hirtelen mélyült el a barátságunk – a nagy korkülönbség ellenére -, hogy észre sem vettük. Azután egy napon megjelent az anyukájával.

 

fotók: Zsolnai Tímea smink: Nagy Rebeka

Kata gyönyörű nő volt, mégis tele blokkokkal, elakadásokkal. Eleinte a gerincét kezeltem a Gerinc Műhelyben. A kezelések közben sokat beszélgettünk, majd coachingoltunk, kineziológiai oldásokat alkalmaztunk.

Ahogy oldódtak a blokkok, úgy nyílt, virágzott ki Kata is. Később megműttette a szemét, és ezzel mintha más szemszögből kezdte volna el látni a világot. Ezzel volt összefüggésben az is, hogy „benevezett” egy Thermage kezelésre. Összesen öt kezelésen vett részt, és az eredmény önmagáért beszél! (Csak halkan súgom meg, Kata nem most múlt el 50 éves!)

Hát ezért jutott eszembe Kata képeiről rögtön az Anyák napi meglepetés. Mert mi is lehetne jobb annál, mint egy közösen eltöltött anya-lánya nap, amelynek részeként együtt szépülhettek?

Hozd el az Alak Műhelybe az anyukádat, vagy a nagymamádat, töltődjetek, szépüljetek együtt! Bármilyen kezelést választhattok: a kedvezmény mértéke (százalékos engedménye) a legidősebb vendég életkorával lesz egyenlő. Itt és most nem lesz érdemes letagadni a korotokat, de ha például a Thermage kezelést választjátok, utána nyugodtan megtehetitek!

Hasonló kedvezmények várnak Rátok akkor is, ha simán csak együtt lazulnátok – az Alak Műhelyben erre is van lehetőség. Ajándékozz egészséget édesanyádnak! Nyirokmasszázs kezelésünk az egész szervezetre jótékony hatással van. Ahhoz, hogy igazán élvezetes legyen a dolog, előtte lazíthattok a stresszoldásra is kiválóan alkalmas chí-ágyon.

Ha már te magad is édesanya vagy, akkor számodra is van egy meglepetésem! Persze csak akkor hallgass ide, ha a pocakod a szülés óta nem akarja visszanyerni eredeti rugalmasságát. Thermage a varázsszó. (Ha nem tudod, milyen csodákra képes ez a kezelés, olvasd el Lujza történetét!)

Kérd meg a párodat, lepjen meg egy ilyen kezeléssel, hogy visszanyerhesd régi formádat! A kedvezmény mértéke ebben az esetben annyi százalék lesz, ahány éves vagy.

Boldog Anyák napját!

 

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.