Lujza sikertörténete: újra bikiniben a strandon

Nem bízol az alakformáló kezelések hatékonyságában? Nem hiszel a csodás átalakulásokban? Úgy véled, minden feszes testű nőt Photoshoppal kezeltek? Akkor elmesélem neked Lujza történetét.

Már több mint öt éve, hogy először találkoztam Lujzával: a második gyermeke születése után derékfájással küszködve „vetődött” el hozzám a Gerinc Műhelybe. Úgy jött el hozzám, hogy igazából nem bízott a kezelések sikerességében, de – ahogy saját magát jellemezni szokta – „szkeptikus hívőként” kipróbálta a Gerinc-selfnesst.  Már akkor a szívembe zártam, ugyanakkor állandó, de nem bántó szkepticizmusa arra ösztönzött, hogy dokumentáljam a folyamatokat (bár nem ide tartozik, azért dokumentálom: a derékfájása mellett bónuszként még a térdfájdalmaitól is megszabadult).

Tavaly tavasszal azután ismét bejelentkezett hozzám. Közben megszületett harmadik gyermeke is. Úgy gondolta, van némi fölösleg rajta, amitől szeretne megszabadulni, ezért jött el az Alak Műhelybe. Nem is értettem… Beszélgettünk, milyen kezelés lenne neki a legjobb, majd egyszercsak fölrántotta a pólóját a hasáról: na ezzel csinálj valamit!

Szomorú látvány tárult elém:

 

 

 

 

 

 

A három gyerek ugyanis megtette hatását: Lujza hasán a terhességek alatt kinyúlt, majd a szülések után durván megráncosodott a bőr. Nem is mert már az utóbbi években bikinit fölvenni.

Azt javasoltam, hagyjuk a “hurkákat”, inkább foglalkozzunk a hasával.

Felajánlottam egy Thermage kezelést. Természetesen kételkedett a kezelés sikerességében, emiatt is készítettem az első fotót. Csak, hogy majd a saját szemével is lássa a változást.

Utólag bevallhatom, itt egy kicsit én is szkeptikus voltam, hiszen Lujza bőrének kötőszöveteit egy  szteroidos kezelés is komolyan roncsolta. Ezért én magam is meglepődtem, milyen jól reagált a bőre már az első néhány kezelőfejes simítás után.

Az első Thermage kezelés 40 percig tartott, a látvány szerintem önmagáért beszél. Ez után még kétszer kezeltük a hasát, így tavaly nyáron Lujza már ismét föl merte venni a bikinijét. Még később is boldogan újságolta, hogy napról napra feszesedik a bőre, hiszen a Thermage kezelés a szervezet saját kollagénjét stimulálja, az új kollagén pedig még a kezelés után fél évvel is folyamatosan termelődik.

De persze nem is ő lenne, ha maradéktalanul elégedett lett volna az eredménnyel, így az idén tavasszal ismét bejelentkezett az Alak Műhelybe. Az idei első Thermage kezelés után készült a harmadik fotó.

És Te? Még mindig szkeptikus vagy?

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.